Επικαιρότητα

Latest

Γιορτάζουμε τις Μεγάλες Μέρες Νεμέας 2017

Το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017, σας προσκαλούμε στις παράλληλες εκδηλώσεις του οινοποιείου Λαφαζάνη, για να γιορτάσουμε μαζί τις Μεγάλες Μέρες Νεμέας 2017. 

Read More

Πυρκαγιά στο Ρυτό, Άνω Αλμυρή Κορινθίας

Τη Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017, περίπου στις 4:00 μ.μ., προκλήθηκε από άγνωστη αιτία πυρκαγιά στα όρια των κοινοτήτων Ρυτού και Άνω Αλμυρής Κορινθίας.

Read More

Συλλήψεις για ναρκωτικά και ληστεία στην Κορινθία

Συνελήφθη, χθες (22.8.2017) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, 51χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, γιατί κατείχε ποσότητα λαθραίου καπνού,

Read More

Και ξανά... καταργούν τις Πανελλαδικές

Κάθε τρεις και λίγο, η κουβέντα πηγαίνει στις Πανελλαδικές. Την Τρίτη 22 Αυγούστου ο Πρωθυπουργός φέρεται να είπε σε συνεργάτες του και στους υπουργούς του ότι τα παιδιά που μπαίνουν εφέτος στο Λύκειο δεν θα δώσουν Πανελλαδικές.

Read More

Ησυχία! Ο Πρωθυπουργός ξεκουράζεται!

Το Σχόλιο του Σωκράτη

Η κεφαλή της χώρας, ο Αλέξης μας, κάπου διακοπεύει, χαλαρός και άνετος, με τη γυναικούλα του -μπαρδόν, μετά της συντρόφου του- και των δύο υιών τους.

Read More

Έρχεται η Shock Price Νύχτα στην Τρίπολη

Ύστερα από σκέψεις και προτάσεις, αποφασίστηκε, τελικώς, να διοργανωθεί Λευκή Νύχτα και στην Τρίπολη στις 30 Αυγούστου «από τις απογευματινές ώρες και για όσο πάει», όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Δημήτρης Παυλής σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την

Read More

Έως 31 Αυγούστου αναρτώνται τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ

Όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη, στις 31 Αυγούστου θα αναρτηθούν στις μερίδες των φορολογουμένων στο TAXISnet τα φετινά ραβασάκια και η πρώτη δόση θα πρέπει να καταβληθεί ως το τέλος Σεπτεμβρίου. 

Read More

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκε χθες (10.8.2017), εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Read More

Λαθροθηρία σε τσακάλια με ηχομιμητικές συσκευές

Την Τρίτη 8 Αυγούστου 2017 οι Θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου Δελής Ανδρέας, Μίκος Παναγιώτης και Νέγρης Δημήτριος με περιοχές ευθύνης τους Κυνηγετικούς Συλλόγους Ξυλοκάστρου, Νεμέας και Κιάτου αντίστοιχα, σε συνεργασία με τον

Read More

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών άνω του 1,5 τόνου τον Δεκαπενταύγουστο

Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας κατά τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου 2017, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης και κυκλοφορίας, που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, θα ισχύσει και απαγόρευση κίνησης φορτηγώ

Read More

Σελίδες