Επικαιρότητα

Latest

Με «λάμψη Πεδουλάκη» η συνέντευξη τύπου των προπονητών της Α ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ (pics,vid)

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 16 Οκτωβρίου στην κατάμεστη αίθουσα του μουσείου ''Ελιάς και Λαδιού'' στην Σπάρτη η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου των προπονητών των 12 ομάδων της Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ για την αγωνιστική χρονιά 2017-2018 που ξεκινά

Read More

38,6 εκατομμύρια ευρώ εξασφάλισε η Περιφέρεια Πελοποννήσου από το ΠΔΕ

«Η Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι η πρώτη περιφέρεια στη χώρα στην εξασφάλιση πόρων και υλοποίηση έργων στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ.

Read More

Ο ΟΓΑ Πελοποννήσου ενημερώνει για την καλύτερη εξυπηρετηση του κοινού

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συναλλασσομένων πολιτών με την Περιφερειακή Διεύθυνση ΟΓΑ Πελοποννήσου και δεδομένου ότι οι ασφαλιστικές και συνταξιοδοτικές αρμοδιότητες του ΟΓΑ έχουν μεταφερθεί από 1-1-2017 στον ΕΦΚΑ ενημερώνουμε ότι:

Read More

Μήνυση για παράνομη μεταφορά κυνηγετικού όπλου

Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 οι Θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου Αγρανιώτης Αλέξιος, Κανελλάκος Ιωάννης, Τζανετάκος Δωρόθεος και Τζώρτζης Αδάμ, αξιοποιώντας σχετικές καταγγελίες, μετέβηκαν στην περιοχή Καραγιαννά περιφέρειας Σ

Read More

Τατούλης: Τα Κέντρα Κοινότητας της Πελοποννήσου δείχνουν το δρόμο στη χώρα

«Η δημιουργία του Κέντρου Κοινότητας στην Καλαμάτα δείχνει το δρόμο για τη χώρα,» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης από τον ίδιο και τους Δημάρχους Καλαμάτας κ.

Read More

Προσλήψεις 365 εκπαιδευτικών

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι, για το σχολικό έτος 2017-2018, προσλαμβάνονται 365 εκπαιδευτικοί κλάδων/ειδικοτήτων ΠΕ01.ΕΑΕ, ΠΕ02.ΕΑΕ, ΠΕ03.ΕΑΕ, ΠΕ03, ΠΕ04.ΕΑΕ, ΠΕ04, ΠΕ05.ΕΑΕ, ΠΕ06.ΕΑΕ, ΠΕ07.ΕΑΕ, ΠΕ08, ΠΕ09

Read More

Επιπτώσεις της ξηρασίας στην ελαιοκαλλιέργεια της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, κ. Ηλίας Στρατηγάκος, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με τις επιπτώσεις της ξηρασίας στην ελαιοκαλλιέργεια της Περιφέρειας Πελοποννήσου, δήλωσε:

Read More

Βακαλόπουλος: Η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ πρωταγωνιστεί στο Ελληνικό μπάσκετ

Ο Ειδικός Γραμματέας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και αναπληρωματικό μέλος της ΕΟΚ Μιχάλης Βακαλόπουλος μίλησε στην κάμερα του ArcadiaPortal.gr για την εκδήλωση του φιλοξενήθηκε στην Σπάρτη της συνέντευξης τύπου των προπονητών της Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Read More

Τατούλης «Αδιανόητο οι τράπεζες να μην αναλαμβάνουν το ρίσκο του δανείου και να το επωμίζονται μόνο οι δανειολήπτες»

«Είναι αδιανόητο οι τράπεζες να μην αναλαμβάνουν μέρος του ρίσκου και να το επωμίζονται μόνο οι επιχειρηματίες δανειολήπτες» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ.

Read More

Σελίδες