Γκάζι και θέαμα στους αγώνες ταχύτητας στο Αεροδρόμιο Τρίπολης (pics,vid)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Γκάζι και θέαμα στους αγώνες ταχύτητας στο Αεροδρόμιο Τρίπολης (pics,vid)

Νοέμβριος 21, 2016 - 13:35

Επέστρεψαν οι αγώνες ταχύτητας από τους ανθρώπους του Αθλητικού Σωματείου "Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής" (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.), οι οποίοι διοργάνωσαν το Σαββατοκύριακο 19-20 Νοεμβρίου στην Τρίπολη έναν πολύ καλό αγώνα.

Έτσι λοιπόν το διήμερο αυτό στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Τρίπολης έλαβε χώρα ο Αγώνας Ταχύτητας, στο πλαίσιο του Hellenic Time Trial Challenge (HTTC).

Η επιστροφή των Αγώνων Ταχύτητας στην αγαπημένη Τρίπολη, το Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της οποίας έχει συνδεθεί με τη σύγχρονη ιστορία τους, αποτέλεσε μια εύκολη επιλογή για την Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα. Η πλούσια ιστορία και οι μεγάλες μάχες που έχουν παρακολουθήσει εκεί οι φίλοι του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, σε συνδυασμό με την εξαιρετική συνεργασία με το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (Γ.Ε.Α.) και τους ιθύνοντες του Στρατιωτικού Αεροδρομίου Τρίπολης, που είναι αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια, διευκολύνοντας με κάθε τρόπο το έργο της Οργάνωσης, προσέφεραν το ιδανικό πεδίο για τη διοργάνωση του διημέρου.

Το αγωνιστικό  πρόγραμμα του Αγώνα Ταχύτητας, ξεκίνησε με τον Τεχνικό και Διοικητικό Έλεγχο στον χώρο της πίστας το πρωί του Σαββάτου 19 Νοεμβρίου, λίγο πριν από τις Χρονομετρημένες Δοκιμές την  Κυριακή 20 Νοεμβρίου, την κορύφωση της διοργάνωσης με τους αγώνες.

Έφη Καστραντά

 

ArcadiaPortal.gr Aγώνες ταχύτητας στο Αεροδρόμιο Τρίπολης