Ο Πορτοσάλτε σάλταρε! (vid)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο Πορτοσάλτε σάλταρε! (vid)

Δεκέμβριος 05, 2016 - 12:37

πριν από το δημοψήφισμα στο ραδιόφωνο τα πρωινά ούρλιαζε «καλημέρα από τη Βόρεια Κορέα!» και «καλημέρα, η χρεωκοπία έρχεται!», η αντιπολίτευση από το βήμα του Σκάι δεν έχει όρια. Δεν έχει όρια σε βαθμό που δικαιώνει την Τουρκία!

Δεν γουστάρεις τον ΣΥΡΙΖΑ. Το ξέρουμε. Δεν γουστάρεις τον Καμμένο -τον θεωρείς ηλίθιο, καλά κάνεις. Έχεις και προηγούμενα μαζί του, επειδή το 2013 σε έβαλε πόστα επειδή σε θεώρησε ηθικό αυτουργό της επίθεσης που είχε δεχθεί. Του έκανες μήνυση, τέλος σε αυτό. Αλλά το να δίνεις δίκιο στην Τουρκία που με κάθε τρόπο προσπαθεί να δημιουργήσει μπάχαλο και να τα βάζεις με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας της χώρας σου, ε, πάει πολύ! Αυτό δεν είναι αντιπολίτευση, αυτό είναι εξωφρενικό! Πόσω μάλλον όταν άλλο πράγμα είπε ο Καμμένος και άλλο πράγμα του βάζεις στο στόμα του εσύ!

Ο Άρης Πορτοσάλτε από την εκπομπή του Μπογδάνου έδωσε δίκιο στην Τουρκία και έστειλε κανονικά για ήλιο τον Καμμένο, που οι Τούρκοι χαρακτήρισαν «ασόβαρο» επειδή ο ίδιος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θα πρέπει όλοι να κατανοήσουν ότι οι συνεχείς απώλειες που έχουν οι τουρκικές δυνάμεις, η πλήρης αποδυνάμωσή τους μετά το πραξικόπημα, οι συνεχείς ήττες που υπάρχουν στη Συρία, τους έχουν οδηγήσει σε ηλίθιες δηλώσεις, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα αυτό που παρατηρήσαμε όλοι σήμερα το πρωί (σ.σ. χθες) γονυπετής ο κ. Ερντογάν να ζητά συγνώμη από τον Ρώσο Πρόεδρο Πούτιν για τις δηλώσεις που έκανε για τη Συρία. Θα πρέπει, λοιπόν, να καταλάβει πως δεν μπορεί να συνεχίσει, για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης, να προκαλεί τη διεθή κοινή γνώμη, τη Συμμαχία, αλλά και την Ελλάδα».

Στην εκπομπή ο Πορτοσάλτε είπε ότι ο Καμμένος χαρακτήρισε «ηλίθιο» τον Ερντογάν. Δίνεις δίκιο, μωρέ Άρη, στο τουρκικό ΥΠΕΞ; Είναι δυνατόν; Ο Καμμένος έχει χίλια στραβά, αλλά δεν παύει να είναι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας της χώρας σου! Μας κάνει μαθήματα η Τουρκία και έχει δίκιο; Η Τουρκία; Το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας υποδεικνύει πώς λειτουργούν τα σωστά κράτη; Ποιος, μωρέ; Η Τουρκία του Ερντογάν είναι ικανή να υποδείξει πώς λειτουργεί ένα κράτος;

Στην Τουρκία χαίρονται με την εσωτερική μας φαγωμάρα από όπου κι αν προέρχεται. Αν ο Αρούλης, από την άλλη, θεωρεί ότι η Τουρκία είναι υπόδειγμα κράτους, ας πάει απέναντι μεριά να περάσει καλά και να απολαύσει πολιτική υψηλού επιπέδου, ελευθεροτυπία και δεοντολογία.

Ο Μπογδάνος, πάντως, μιλιά δεν έβγαλε. Δείτε στο βίντεο την αμηχανία του μπροστά στον «ψεκασμένο» και σαλταρισμένο Πορτοσάλτε ο οποίος για να εξυπηρετήσει τους νεοφιλελέδες που τον τρέφουν, γράφει στα παπάκια του την ίδια του τη χώρα.

Αρης Πορτοσάλτε "Εχει δίκιο το Τουρκικό ΥΠΕΞ"

Tags: