Συνέντευξη τύπου των προπονητών της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ με Πεδουλάκη

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Συνέντευξη τύπου των προπονητών της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ με Πεδουλάκη

Οκτώβριος 06, 2017 - 19:42

Η συνέντευξη τύπου των προπονητών των ομάδων της Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ λίγς μόλις ημέρες πριν από το πρώτπ τζάμπολ της χρονιάς θα πραγματοποιηθεί στην Σπάρτη την Δευτέρα (16/10, 19:00) με επίσημο καλεσμένο τον Αργύρη Πεδουλάκη.

Αναλυτικά

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., στην προσπάθεια που καταβάλει για την Προβολή και Ανάπτυξη της Καλαθοσφαίρισης, στην Κεντρική & Νότια Πελοπόννησο, με την ευκαιρία της έναρξης του Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας Ανδρών, αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας, την συνέντευξη τύπου των προπονητών των ομάδων της Α΄ Κατηγορίας Ανδρών.

Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017, ώρα 7.00 μ.μ.,  στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Μουσείου Ελιάς & Ελληνικού Λαδιού (Όθωνος Αμαλίας 129), στη πόλη της Σπάρτης .
Κεντρικός Ομιλητής και τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης, θα είναι ο διακεκριμένος Έλληνας Προπονητής Καλαθοσφαίρισης, κ. Αργύρης Πεδουλάκης.

Μετά το πέρας της Συνέντευξης των Προπονητών, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. θα απονείμει τιμητικές πλακέτες σε αθλητές και προπονητές που με τη δική τους αγωνιστική δράση, έχουν συμβάλει διαχρονικά στην Ανάπτυξης της Καλαθοσφαίρισης στη Κεντρική & Νότια Πελοπόννησο.