Αγωνιστικές διαθέσεις από τους αγρότες της περιφέρειας Πελοποννήσου (pics,vid)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αγωνιστικές διαθέσεις από τους αγρότες της περιφέρειας Πελοποννήσου (pics,vid)

Νοέμβριος 14, 2017 - 08:56

Παμπελοποννησιακή σύσκεψη πραγματοποίησαν οι αγρότες της Πελοποννήσου, την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας στην Τρίπολη.

Λίγα λεπτά πριν την έναρξη της σύσκεψης ο κ. Χρήστος Θεοδωρακόπουλος πρόεδρος ομοσπονδίας αγροτικών συλλόγων Περιφέρειας Πελοποννήσου και  ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων  Λάρισας Ρίζος Μαρούδας παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου στην οποία ανέφεραν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά ο αγροτικός κόσμος.

Στόχος των συσκέψεων είναι η συσπείρωση των αγροτικών συλλόγων έτσι ώστε να γίνουν οργανωμένες κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας ανά την Ελλάδα.

Ο κ. Θεοδωρακόπουλος ανέφερε ότι μεταξύ άλλων θα γίνει και ένας απολογισμός για τον ένα χρόνο από την ίδρυση της ομοσπονδίας  την Περιφέρεια. Επίσης έκανε λόγο για προβλήματα εξαιτίας της ακαρπία, τα προβλήματα που βιώνουν και έχουν να κάνουν με τις αποζημιώσεις και ζήτησε άμεση καταγραφή των ζημιών και αποζημίωση 100%.

Ο κ. Μαρούδας μίλησε για την μεγάλη σύσκεψη που θα γίνει τον Δεκέμβριο στην Λάρισα, αναφέροντας ότι εκεί θα κριθούν όλα για τις νέες κινητοποιήσεις.

Ο αγρότης ανέφερε έχει ξεκληριστεί και η φορολογία και τα ασφαλιστικά τον πηγαίνουν ακόμα πιο κάτω.

 

Περισσότερα στο ArcadiaPortal.gr