Γ. Μπουντρούκας: Με διαφάνεια, λογοδοσία, ισονομία θα πάρουμε την Περιφέρεια Πελοποννήσου (pics,vid)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Γ. Μπουντρούκας: Με διαφάνεια, λογοδοσία, ισονομία θα πάρουμε την Περιφέρεια Πελοποννήσου (pics,vid)

Νοέμβριος 08, 2018 - 19:07

Την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής κυρία Φώφη Γεννηματά υποδέχθηκαν ο βουλευτής του κόμματος στην Αρκαδία Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, τα μέλη του ΚΙΝΑΛ στην Αρκαδία και η νεοσύστατη «Περιφερειακή Συμμαχία 2019», η παράταξη που με επικεφαλής τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννη Μπουντρούκα θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Πελοποννήσου στις επερχόμενες εκλογές, την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης. Σκοπός της επίσκεψης της κυρίας Γεννηματά στην Τρίπολη ήταν η επισφράγιση της στήριξης του κ. Μπουντρούκα και της «Πελοποννησιακής Συμμαχίας 2019» από το Κίνημα Αλλαγής, σύμφωνα με τις συλλογικές αποφάσεις των οργάνων του κόμματος, που τον στήριξαν ομόφωνα.

Η γραμματέας της ΝΕ Αρκαδίας κυρία Κωνσταντίνα Καπογιάννη απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, εκ μέρους του οργάνου.

Αφού καλωσόρισε στην πόλη μας την κυρία Γεννηματά, ευχαριστώντας την για τη χαρά και την τιμή που κάνει στο Κίνημα Αλλαγής της Αρκαδίας, ανέφερε:

«Το ΚΙΝΛ με τις απαντήσεις και το σχέδιο και το πρόγραμμά του, αποδεικνύει ότι είναι κοντά στον κόσμο. Η θέση του ΚΙΝΑΛ στην τοπική αυτοδιοίκηση εκφράζει τη βούληση του κινήματος να εφαρμοστεί η κοινωνική δικαιοσύνη».

 

Περισσότερα στο ArcadiaPortal.gr