Ω, Άννα-Μισέλ, υπερασπίστρια της υπόληψης του Γεωργιάδη

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ω, Άννα-Μισέλ, υπερασπίστρια της υπόληψης του Γεωργιάδη

Μάρτιος 06, 2019 - 10:58

Ο λόγος περί της ωραίας Άννας-Μισέλ Ασημακοπούλου, της υποψήφιας ευρωβουλευτού με τη Νέα Δημοκρατία που ήρθε μάλιστα να ζητήσει και την ψήφο των Αρκάδων στην κοπή πίτας του βουλευτή Αρκαδίας δηλαδή προεκλογική συγκέντρωση για τον υποψήφιο περιφερειάρχη κ. Νίκα, ο οποίος τόσο κόσμο μαζεμένο δεν θα έβλεπε στην Τρίπολη ούτε στον ύπνο του.

«Να φύγουν, να φύγουν, να φύγουν!», φώναξε η Άννα-Μισέλ στο Πνευματικό για την κυβέρνηση.

Η ωραία Άννα-Μισέλ, εκτός από θαυμάστρια του Άδ. Γεωργιάδη, υπερασπίστηκε -στο δικαστήριο αυτή τη φορά- τον πρόσφατα καταδικασθέντα σε ποινή φυλάκισης 28 μηνών με αναστολή πρώην βουλευτή της ΝΔ Νίκο Γεωργιάδη, στενό συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος πριν από εννέα χρόνια στη Μολδαβία είχε ασελγήσει σε ανηλίκους επ' αμοιβή κατά συρροή.

Η κυρία Ασημακοπούλου δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό για τον επισήμως καταδικασθέντα για κατά συρροή ασέλγεια σε ανήλικα παιδιά: «Λέω πάντα την αλήθεια. Υπερασπίζομαι την αλήθεια και το δίκαιο. Αυτό κάνω όπου βρεθώ και όπου σταθώ. Το κάνω για πολύ συγκεκριμένο λόγο: γιατί δεν αντέχω να θιγεί η υπόληψη ενός πολύ σοβαρού ανθρώπου».

Κάτι είναι στραβό με τα κριτήριά σας, ωραία μου. Εγκληματίας είναι ο άνθρωπος και μάλιστα διέπραξε το ειδεχθέστερο των εγκλημάτων.

Συνέλθετε εκεί στη Νέα Δημοκρατία. Δεν κρίνουμε το γεγονός ότι η κυρία Ασημακοπούλου υπερασπίστηκε τον Νίκο Γεωργιάδη στο δικαστήριο. Ορθώς έπραξε, κι αυτή και ο Κυρανάκης, εφόσον αυτό πίστευαν ότι έπρεπε να κάνουν και εφόσον κάθε κατηγορούμενος δικαιούται υπεράσπισης.

Αλλά οι δηλώσεις της -κατόπιν καταδίκης!- περί της υπόληψης ενός πολύ σοβαρού ανθρώπου...

Αιδώς, νεοδημοκράτες! Να υπάρχει και ένα όριο στην αφοσίωση στη φατρία!

Για την ιστορία: Ο κ. Γεωργιάδης στη Μολδαβία όχι μόνο ασέλγησε επ' αμοιβή σε ανηλίκους που δεν είχαν να φάνε, αλλά και χρησιμοποίησε κάθε μέσον, ως και το διπλωματικό του διαβατήριο, για να αποφύγει καταδίκη, κατακραυγή και όλα τα παρελκόμενα. Όπου «κάθε μέσον», και τη συνεργασία του με τον Κυριάκο, ο οποίος, σύμφωνα με την κατάθεση του ίδιου του καταδικασθέντα στο δικαστήριο, τον παρότρυνε να φύγει από το προσκήνιο ως σύμβουλός του ώσπου να «καθήσει» το θέμα.