Απέσυρε την υποψηφιότητά του ο Γ. Μπουλούκος - Παραμένει ενεργό μέλος της «Νέας Πελοποννήσου»

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Απέσυρε την υποψηφιότητά του ο Γ. Μπουλούκος - Παραμένει ενεργό μέλος της «Νέας Πελοποννήσου»

Μάρτιος 06, 2019 - 11:12

Με μια λιτή ανακοίνωσή του, ο κ. Γ. Μπουλούκος, ο οποίος πρόσφατα είχε θέσει υποψηφιότητα με τη «Νέα Πελοπόννησο» στο πλευρό του Π. Τατούλη, αποσύρει την υποψηφιότητά του, επισημαίνοντας, όμως, ότι η παράταξη του νυν περιφερειάρχη στηρίζει την προοπτική της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Ακολουθεί η ανακοίνωσή του:

Δήλωση
Γιώργου Αρ. Μπουλούκου
Δικηγόρου
Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης 
Περιφέρειας Πελοποννήσου

Μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα να μη θέσω τελικά υποψηφιότητα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Οικογενειακοί και επαγγελματικοί λόγοι αυτήν την περίοδο δεν επιτρέπουν την συνέχιση του προσωπικού μου αγώνα. Το ενδιαφέρον μου για την Μεσσηνία παραμένει ενεργό και η ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ διασφαλίζει την προοπτική της. Ευχαριστώ όσους με στήριξαν και είμαι πάντα κοντά τους.

Από την πλευρά της, η «Νέα Πελοπόννησος» εξέδωσε δελτίο Τύπου με το οποίο διευκρινίζει ότι ο κ. Μπουλούκος παραμένει ενεργό μέλος της παράταξης. Το δελτίο Τύπου αναφέρει:

Η συνεχιζόμενη πρακτική ορισμένων μέσων ενημέρωσης μέσω των fake news και της παραποίησης της αλήθειας να προσπαθούν να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη για να δημιουργήσουν πρόβλημα στην παράταξη της Νέας Πελοποννήσου είναι βέβαιο ότι θα πέσει στο κενό. 

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, δηλώνουμε ότι ο κ. Γιώργος Μπουλούκος είναι εκ των ιδρυτικών στελεχών της Νέας Πελοποννήσου και παραμένει ενεργό μέλος της παράταξης. Υπηρετεί επίσης με ιδιαίτερο αίσθημα ευθύνης και συνέπειας τη θέση του Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης. 

Κατόπιν της συνεννόησής του με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη και επικεφαλής της παράταξης της Νέας Πελοποννήσου, ο κ. Μπουλούκος ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος για καθαρά προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους. 

Όπως το 2010 και το 2014, έτσι και στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου του 2019 ο κ. Μπουλούκος θα είναι δίπλα μας στον αγώνα για μια νέα νίκη της Νέας Πελοποννήσου.