Φωνές και ένταση ανάμεσα σε Νικολάκου, Στρατηγάκο και Πατσαρίνο (vid)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Φωνές και ένταση ανάμεσα σε Νικολάκου, Στρατηγάκο και Πατσαρίνο (vid)

Μάρτιος 06, 2019 - 11:34

Μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε ανάμεσα στην κυρία Ντίνα Νικολάκου, στον κ. Νίκο Πατσαρίνο και στον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Ηλία Στρατηγάκο, όταν ο δεύτερος, μετά τη ματαίωση της συνεδρίασης του Σώματος, αφού η αντιπολίτευση σύσσωμη, μαζί με τους ανεξάρτητους περιφερειακούς συμβούλους, δεν προσήλθε στη συνεδρίαση, θέλησε να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους εντός της αίθουσας συνεδριάσεων στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο στην Τρίπολη τη Δευτέρα 4 Μαρτίου.

Η κυρία Ντίνα Νικολάκου όταν ο κ. Πατσαρίνος κάλεσε τους δημοσιογράφους εντός της αιθούσης κατόπιν της ματαίωσης του ΠεΣυ αντέδρασε σφόδρα, ζητώντας του να κάνει τις δηλώσεις έξω, αφού δεν τίμησε το ΠεΣυ με την παρουσία του και προτίμησε να πιει τον καφέ του έξω από την αίθουσα συνεδριάσεων, όπως η ίδια τόνισε. Μάλιστα, όταν ο κ. Πατσαρίνος ρώτησε τον πρόεδρο αν μπορεί να χρησιμοποιήσει την αίθουσα για δηλώσεις, έλαβε την απάντηση ότι εφόσον βρίσκεται στην αίθουσα, θα προσμετρηθεί στους παρόντες.

Πρόεδρε, με συγχωρείς αλλά είσαι για γέλια.

Σύμφωνα με τον κ. Στρατηγάκο, θα έπρεπε να προσμετρηθεί η παρουσία του κ. Πατσαρίνου, εφόσον ακόμα η διαδικασία δεν είχε ολοκληρωθεί.

Εκεί που ήσουν τόση ώρα θα πας να κάτσεις, σε αυτή την κατάντια έφτασες, να πας έξω. Τρέχα έξω!
 

φώναζε η κυρία Νικολάκου, λέγοντας απευθυνόμενη στον κ. Πατσαρίνο: «Δεν ντρέπεσαι;».

Τελικά, ο κ. Πατσαρίνος πέρασε έξω να κάνει τις δηλώσεις του.

Γαλανιάδη Εύα

Βίντεο ΕΔΩ