Στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου το έργο των συγγραφέων Ρέππα και Παπαθανασίου «μπλούζα – φούστα»

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου το έργο των συγγραφέων Ρέππα και Παπαθανασίου «μπλούζα – φούστα»

Αύγουστος 09, 2016 - 13:35

Άλλη μια επιτυχημένη παράσταση έλαβε χώρα την Δευτέρα 8 Αυγούστου, στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου στα πλαίσια της όγδοης διαγωνιστικής  βραδιάς του Φεστιβάλ.

Παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και πολλοί θεατές που πλημμύρισαν το θέατρο

Πριν την έναρξη της παράστασης τιμήθηκε από τον Δήμαρχο Κορινθίων,  η ερασιτέχνης ηθοποιός Παγώνα Τσαλπαρά για την πολυετή και επιτυχημένη καλλιτεχνική της παρουσία ως μέλος του Κορινθιακού Θεάτρου «Βασίλης Ρώτας».

Το θεατρικό σχήμα από την Έδεσσα παρουσίασε το έργο των συγγραφέων Ρέππα και Παπαθανασίου «μπλούζα – φούστα» που αποτελεί μια κωμωδία παρεξηγήσεων με επιμέρους ανατρεπτικές καταστάσεις.

«Η κοινωνική αυτή σάτιρα  είναι μια σκεπτόμενη φάρσα με θέμα το παιχνίδι των δύο φίλων , όπου σε αυτήν την ανεξιχνίαστη περιοχή του έρωτα τα όρια του αρσενικού και θηλυκού μπερδεύονται. Ένα τρελό παιχνίδι της μοίρας όπου η ερωτική προδοσία , οι τραγελαφικές συμπτώσεις και οι ακραίες καταστάσεις , έρχονται  να σκιαγραφήσουν  μια παράλογη πραγματικότητα επί σκηνής. Πρωταγωνιστικοί χαρακτήρες  υφαίνουν ένα πολύχρονο γαϊτανάκι, αναζητούν τις αιχμές της κοινωνίας μας, κρατούν μια απόσταση ψυχραιμίας  και στήνουν ένα πανηγύρι απενεχοποίησης. Σπιρτόζικη συγγραφή, γερή πλοκή, πνευματώδες χιούμορ, ανατρεπτική διάθεση που εντυπωσιάζου»..