Όροι Χρήσης

Πνευματικά δικαιώματα

Το logo του korinthiaportal.gr, όλα τα σχετικά κείμενα, φωτογραφίες και περιεχόμενο, αποτελούν πνευματική διοκτησία και προστατεύονται από τους σχετικούς νόμους. Απαγορεύεται η αντιγραφή, η αναδημοσίευση, η μετάδοση από οποιοδήποτε μέσο, ηλεκτρονικό, έντυπο, τηλεφωνικό (π.χ. ιστοσελίδες, email, SMS, φωνητικές πύλες κλπ.), οποιουδήποτε τμήματος του περιεχομένου της υπηρεσίας, σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την έγγραφη άδεια του Παρόχου.

 

Φωτογραφίες

To korinthiaportal.gr δέχεται την καταχώρηση φωτογραφιών από τους χρήστες της. Οι φωτογραφίες αυτές παρουσιάζονται ελεύθερα, ως πρόσθετο πληροφοριακό περιεχόμενο στις ιστοσελίδες της Υπηρεσίας. Η Υπηρεσία ζητά ρητά από τους χρήστες που καταχωρούν φωτογραφίες να αναφέρουν τον κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων της κάθε φωτογραφίας, εφόσον είναι γνωστός ή την προέλευση των φωτογραφιών.

Η Υπηρεσία δεν φέρει ευθύνη για τυχόν καταχώρηση φωτογραφιών χωρίς την άδεια του πνευματικού ιδιοκτήτη και δεν διεκδικεί τα πνευματικά δικαιώματα των φωτογραφιών που παρουσιάζονται. Σε περίπτωση που οι κάτοχοι πνευματικών δικαιωμάτων φωτογραφιών ζητήσουν να αφαιρεθούν οι φωτογραφίες τους από το korinthiaportal.gr, με γραπτό αίτημά τους προς το info@korinthiaportal.gr, οι διαχειριστές της Υπηρεσίας θα τις διαγράψουν το συντομότερο δυνατό.

 

Σχόλια

Τα δημοσιευμένα σχόλια των επισκεπτών δεν εκφράζουν την άποψη του KORINTHIA PORTAL και δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες και παραπληροφόρηση. 

Τα σχόλια (σχόλιο) των μελών και επισκεπτών μπορεί να εκφράζουν τις προσωπικές τους απόψεις, παρακαλούνται όμως οι συμμετέχοντες στην όσο το δυνατόν πληρέστερη τεκμηρίωση των απόψεών τους.

Φροντίστε να μην δυσφημίζετε φυσικά πρόσωπα, υπηρεσίες ή προϊόντα αλλά να παραθέτετε επιχειρήματα σε χαμηλούς τόνους. Τα παράπονα σας ακούγονται και πέρα από τα όρια του Korinthia Portal και δεν πρέπει να δώσουμε σε κανέναν το δικαίωμα να μας κατηγορήσει χωρίς λόγο.